STEEL SECURITY DN021 je specializovana za pružanje savremenog i profesionalnog fizičko-tehničkog obezbeđenja. 

KO SMO MI

STEEL SECURITY DN021 d.o.o. Čurug pruža usluge fizičkog obezbeđenja u okviru sistema obezbeđenja lica, imovine i poslovanja- zaštita imovine i lica obuhvataju konvencionalne vidove obezbeđenja objekata kao što su: industrijski, poslovni i prodajni objekti, rezidencijalni objekti. U zavisnosti od zahteva klijenata uslugu fizičko tehničkog obezbeđenja vršimo sa naoružanim ili nenaoružanim izvršiocima opremljenim svom neophodnom opremom sa više tipova uniformi uz konstantnu podršku interventne patrole.

Steel Security DN021 d.o.o. Čurug je preduzeće čije delovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, te na apsolutnoj diskreciji i lojanosti klijentu, a sve u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju, gde iza nas stoji desetogodišnje iskustvo u ovim poslovima.

ZAŠTO DA IZABERETE NAS

STEEL SECURITY DN021 je organizovani savremeni sistem, poseduje svoj mini monitoring centar sa tendencijom proširenja, dispečarsku službu, unutrašnju kontrolu sa interventnom ekipom i profesionalno obučen FTO kadar kojim upravlja i rukovodi tim profesionalaca sa dugogodišnjim radnim stažom i iskustvom, a sve u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju.

LICENCE I SERTIFIKATI

Da smo pravi izbor za Vas i Vašu bezbednost pokazuje i naš kontinuirani trud na poboljšanju naše ponude i konstantnom unapređenju kvaliteta naših usluga. To potvrđuje i veliki broj već stečenih licenci i sertifikata koji garantuju da sa nama dobijate samo najbolje!

NAŠ TIM

Da bi smo postigli nivo i kvalitet rada kojem stremimo od samog postanka obezbeđenja u okviru STEEL SECURITY DN021, zapošljavamo ljude koji svojim mentalnim i fizhičkim osobinama zadovoljavaju sve kriterijume za obavljanje ovog posla na prostorima SR Srbije, a sve u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju. Zaposleni kod nas:

  • Moraju posedovati uverenja o nekažnjavnju i biti provereni u MUP-u;
  • Imaju redovne zdravstvene preglede prilagođene licima-službenika obezbeđenja koja rukuju vatrenim oružjem;
  • Moraju posedovati određeni stepen obrazovanja i takođe moraju pohađati sve obuke koje novi trendovi zahtevaju;
  • Moraju biti obučeni prema međunardonim standardima;
  • Moraju biti licencirani i obučeni za rukovanje vatrenim oružjem i licencirani za poslove službenika obezbeđenja;
  • Moraju biti stručno obučeni u davanju prve pomoći;
  • Moraju imati položen stručni ispit PPZ;
  • Moraju biti obučeni za opsluživanje i održavanje video nadzora;
  • Komunikativni i nepristrasni;
  • Moraju biti uniformisani sa obeležjem „Steel Security DN021“ doo Čurug sa nošenjem oružija.

Ukoliko želite da nas angažujete na polju poslovno – industrijske bezbednosti bićete zaštićeni ne samo od provala, pljački, fizičkog napada na objekat već i od onogo što nije ljudski faktor,a to je požar.Smatramo da ove dve usluge čine jednu celinu i shodno tome politika našeg preduzeća i jeste da na tržište izađemo sa ponudom koja obuhvata usluge fizičkog i protivpožarnog obezbeđenja kao jednu celinu.